Τρόποι       Αποστολής       Πληρωμής                                 Επιστροφής

 

Η εταιρία μας, comvoswater filter.gr μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες σε όλη την Ελλάδα σε συνεργασία με την εταιρία κούριερ ΕΛΤΑ

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται είτε ηλεκτρονικά μέσω της φόρμας παραγγελίας του site, είτε τηλεφωνικώς, από Δευτέρα έως Παρασκευή -εκτός αργιών- μέχρι τις 12:00, αποστέλλονται την ίδια ημέρα (η οποία χαρακτηρίζεται εναρκτήρια για τον χρόνο παράδοσης).

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή -εκτός αργιών- μετά τις 12:00, αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα (η οποία χαρακτηρίζεται εναρκτήρια για τον χρόνο παράδοσης).

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται καθ' όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου αλλά και των αργιών, αποστέλλονται την πρώτη εργάσιμη ημέρα (η οποία χαρακτηρίζεται εναρκτήρια για τον χρόνο παράδοσης).

Εφόσον ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα σας αποσταλεί e-mail επιβεβαιώνοντας ότι λάβαμε την παραγγελία σας.

 

Επιστροφές
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίωτα και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνον εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιαστεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ).

Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε αποστείλετε μας e-mail στο info@comvoswaterfilter.eu
Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας πριν την επιστροφή κάποιου προϊόντος.
 

Αποστολή   με ΕΛΤΑ κουριερ

Έξοδα Αποστολής

Το κόστος αποστολής για όλη την Ελλάδα ανέρχεται σε 4.€ εωs 2 kg & χρεωση 1,5 .€ για κάθε επιπλέον κιλό + 2,5.€ για αντικαταβολή.

 

 

ΔΩΡΕΑΝ αποστολή
Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε τα προΐόντα μας χωρίς το κόστος των μεταφορικών, βάζοντας στο «Καλάθι Αγορών» προΐόντα αξίας 60.00€ και άνω, με οποιονδήποτε τρόπο πληρωμής.

Στις περιπτώσεις που το βάρος μιας αποστολής είναι μεγαλύτερο από  

2 kg  η χρέωση της αποστολής επιβαρυνεται 1,5 ευρω ανα kg..

 

Οι ημέρες αλλά και οι ώρες αποστολής και παράδοσης αναφέρονται πάντα με κάθε επιφύλαξη

 

 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

 

ΙΒΑΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR3001713930006393144589932

 

ΟΝΟΜΑ   ΚΟΙΝΣΕΠ  COMVOS

 

 

 

 

ΠΛΗΡΩΜΗ & ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

 

ΣΤΑ  ΕΛΤΑ   ΚΟΥΡΙΕΡ   ΣΤΗΝ     ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.